Over enkele weken is het weer zover en wordt het ZGT Benefietgala gehouden. Dit gala wordt georganiseerd door een enthousiaste groep arts-assistenten & co-assistenten, om geld in te zamelen voor een goed doel. Een prachtig initiatief dat alweer een groot aantal jaren georganiseerd wordt.

Voor het komende gala is als goed doel gekozen SKIK. Stichting Skik in Twente wil mantelzorggezinnen met opgroeiende kinderen een zorgeloze en onvergetelijke vakantie bieden. Hierin staan ontzorging, vakantiebeleving, plezier, gezelligheid en ontspanning centraal. Zo kunnen ook deze gezinnen samen vakantieherinneringen opbouwen en energie opdoen voor de rest van het jaar.

De vakanties vinden vooralsnog plaats bij De Zwanenhof in Zenderen. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd voor de kinderen en voor de ouders. Waar wenselijk en mogelijk wordt de zorg voor het zieke of beperkte gezinslid overgenomen, zodat iedereen optimaal kan ontspannen en genieten.

Met de opbrengst van het ZGT Benefietgala kunnen we een kleine bijdrage leveren om de zorg te ondersteunen.

We kunnen dit gala dan ook van harte aanbevelen en hopen dat velen van u naar het gala komen. Uiteraard om te genieten van het diner en de muziek, maar vooral om volop mee te doen aan de veiling!

Graag tot ziens op 17 februari 2018

Ton Ruikes en Wolter Odding
Raad van Bestuur

c