Naast de reguliere veiling zal er ook een stille veiling plaatsvinden. Deze stukken staan de gehele avond gepresenteerd in de borrel- en feestzaal. Bij elk veilingstuk ligt papier waarop u een bod kunt uitbrengen door een bedrag, uw naam, contactgegevens en handtekening te noteren. Zodra u het papier in de bak van het betreffende veilingstuk heeft gedaan, staat uw bod!
De winnaars zullen rond middernacht bekend worden gemaakt. De waarde van het hoogste bod zal niet bekend gemaakt worden. Mocht het hoogste bod door meerdere mensen geboden worden, dan zal er geloot worden wie dit veilingstuk wint.

De veilingitems voor de stille veiling zijn hieronder beschreven.

 1. 2x escape room voor 4-8 personen, aangeboden door ’t Twents Kwartiertje. Per stuk op te bieden.
  ’t Twents Kwartiertje biedt een escape room aan. Bezit u voldoende kennis en inzicht om te ontsnappen uit een oude school of het klooster der Fransciscanen? De twee hoogste bieders zullen beide een toegangsbewijs voor 4 personen ontvangen.
 2. Weekverblijf stacaravan in Frankrijk, aangeboden door Rent a Tent
  Deze vakantie is ideaal wanneer u wel toe bent aan een weekje vakantie in de zon, heerlijk wilt ontspannen en wilt genieten van de buitenlucht. Rent a Tent biedt een weekverblijf aan in een stacaravan op camping Flower Le Frejus in Frankrijk. De vakantie kan worden geboekt in de periode van 21 april tot 7 juli 2018, afhankelijk van de beschikbaarheid. U zult bij de boeking nog de lokale heffingen (toeristenbelasting) moeten betalen.
 3. Weekendverblijf Grand Lodge tent in Zeeland, aangeboden door Rent a Tent
  Heerlijk uitwaaien aan het strand, wandelen in de duinen of een bezoekje brengen aan Neeltje Jans, het kan allemaal tijdens een weekendje weg in Zeeland. U heeft de kans om te bieden op een weekendverblijf in een Grand Lodge tent op camping de Pekelinge in Zeeland, aangeboden door Rent a Tent. U kunt een weekend naar keuze boeken in de periode 20 april t/m 7 juli (m.u.v. Hemelvaart- en Pinksterweekend) op basis van beschikbaarheid. Alleen de lokale heffingen (toeristenbelasting) moet u bij de boeking nog betalen.
 4. Fanpakket met o.a. een gesigneerde voetbal, aangeboden door Heracles Almelo
  Heracles Almelo biedt een fanpakket aan, met daarin een gesigneerde bal, een sjaal, een pet, een pen en een sleutelhanger. Zo kunt u onze mooie voetbalclub aanmoedigen in vol ornaat.

  Fanpakket met o.a. een gesigneerde voetbal 2

 5. 4 VIP tickets Heracles – PEC Zwolle, aangeboden door Heracles Almelo
  Op 24 februari om 19.45 uur kunt u als een ware VIP genieten van de wedstrijd Heracles – PEC Zwolle, aangeboden door Heracles Almelo.
 6. 2x medische illustratie, aangeboden door Anna Sieben, medisch illustrator, in een lijst van de Twentse Lijstenmakerij. Per stuk op te bieden.
  Naast dat Anna Sieben succesvol de studie geneeskunde heeft afgerond, is zij ook professioneel medisch illustrator. Zij maakt prachtige illustraties die wetenschappelijk en anatomisch correct zijn. Voor de stille veiling biedt zij 2 werken aan; 1 traditionele pen illustratie en 1 kleurenillustratie. Beide illustraties zijn 17 bij 17 cm. De illustraties worden aangeboden in een mooie lijst, welke worden  aangeboden door de Twentse Lijstenmakerij.
 7. À la carte diner voor twee personen in Bistro de Heerlijkheid , aangeboden door Preston Palace.
  Preston Palace biedt een à la carte diner voor 2 personen aan in Bistro de Heerlijkheid. Hier kunt u genieten van een heerlijke avondje uit.
 8. Begeleiding voor Young professionals, reeks van 3 gesprekken. Aangeboden door Academycoaching.
  Academycoaching begeleidt Young professionals met persoonlijke en professionele ontwikkeling en met carrièrevragen. Ze zijn gespecialiseerd in het begeleiden van Young professionals in de zorg. Voor de veiling wordt een reeks van 3 gesprekken aangeboden.
 9. Daniel Wellington herenhorloge, aangeboden door Movements Watch Service.
  Movements Watch Service biedt een prachtig herenhorloge van het merk Daniel Wellington aan.

  ????????????????????????????????????

 10. Schilderij uit eigen collectie, aangeboden door Sandra Meester-Hendriks.
  Naast dat Sandra Meester-Hendriks de coördinator van alle coassistenten is in het ZGT, schildert zij in haar vrije tijd. Dit schilderij van xx bij xx cm is een werk uit haar collectie.

  Schilderij Sandra

 11. ROUGH-K bijzet tuintafel ø 40cm, aangeboden door Kees Smit Tuinmeubelen.
  Het is nu niet voor te stellen, maar het mooie weer zal over een aantal maanden weer komen. U zult dan volop gebruik kunnen maken van deze ROUGH-K bijzettafel voor in de tuin van 40 cm doorsnede, aangeboden door Kees Smit Tuinmeubelen
 12. 4 kaarten voor Boulevard Outdoor, aangeboden door Lucky The Feel Good Provider.
  Op 30 juni 2018 vindt het Boulevard Outdoor weer plaats, ook wel bekend als het gezelligste festival van Oost-Nederland. Artiesten als Ali B en The Partysquad zullen er een onvergetelijke dag van maken. Op 6 podia kunt u genieten van verschillende muziekstijlen en kunt u ontspannen bij een kampvuur. Lucky The Feel Good Provider biedt 4 toegangskaarten voor dit festival aan.
 13. 4 kaarten voor Brommers Kieken, aangeboden door Lucky The Feel Good Provider
  Na het succes van vorige jaren organiseren de broers Bertus en Wim van de Merwe in samenwerking met Lucky en RTV Oost op 23 maart 2018 voor de dertiende keer Brommers Kieken. Dit keer vinden optredens plaats van Dave Berry and The Cruisers, Beatline en A tribute to the sixties. U kunt er bij zijn! Lucky The Feel Good Provider biedt 4 toegangskaarten voor dit typisch Twentse evenement aan.
 14. Fokke en Sukke aan het infuus, gesigneerd door Jean-Marc van Tol. Aangeboden door Bureau coassistenten.
  Fokke en Sukke hebben over alle onderwerpen wel wat te zeggen, zo ook over de medische wereld. In deze bundel zijn alle Fokke en Sukke illustraties over ons bijzondere wereldje gebundeld. Deze speciale editie is aangeboden door Bureau coassistenten en gesigneerd door Jean-Marc van Tol, tekenaar van Fokke en Sukke en tevens deelnemer aan ‘Wie is de Mol?’ 2018.
 15. Fokke en Sukke kalender, aangeboden en gesigneerd door Jean-Marc van Tol.
  Deze illustrator en ‘Wie is de mol’ speler biedt een Fokke en Sukke kalender aan, gesigneerd door the man himself.
 16. Diner voor 4 personen bij Dock19, inclusief wijnarrangement. Aangeboden door Van der Valk Theaterhotel Almelo.
  Het Van der Valk Theaterhotel Almelo biedt een compleet verzorgd diner voor 4 personen aan, inclusief wijnarrangement. Geniet van een gezellige avond uit met vrienden, familie of collega’s.

  dock19_header

 17. Samen genieten van het seizoen, aangeboden door Boerderij Spa Nutter.
  U kunt een heerlijke dag tot rust komen bij Boerderij Spa Nutter. Bij dit arrangement geniet u 6 uur lang van natuurlijke behandelingen afgestemd op het individu. Eten, drinken, badjas,slippers en handdoeken zijn inbegrepen in het arrangement.
 18. Schilderij uit eigen collectie, aangeboden door Wendy Averdijk
  Naast haar werk als secretaresse bij de poli Interne Geneeskunde schildert Wendy Averdijk graag in haar vrije tijd. Dit werk van 60 bij 119 cm heeft een hele tijd een mooie plek gehad op de poli, maar is nu op zoek naar een nieuwe locatie.

  ????????????????????????????????????

 19. Halve dag vergaderarrangement voor 10 personen, aangeboden door De Zwanenhof in Zenderen
  De Zwanenhof in Zenderen is de locatie waar Skik in Twente haar vakanties organiseert voor mantelzorg gezinnen. U kunt bieden op een vergaderarrangement gedurende een halve dag voor 10 personen, inclusief koffie en thee, op deze bijzondere plek.