Tijdens het ZGT Benefietgala wordt er gedurende het diner een veiling gehouden. Lokale bedrijven waren bereid het goede doel te steunen door veilingstukken aan te bieden, maar ook op nationaal niveau schonken vele personen stukken voor de veiling. Tijdens het diner kunt u tussen de gangen door, onder leiding van de veilingmeester, bieden op deze veilingstukken.

Hieronder is een overzicht van de veilingstukken te zien. Door te klikken op de afbeelding, krijgt u een vergroting te zien. 

 1. Ingelijste foto uit eigen collectie, aangeboden door mw. C.L. Hebeda
  Mw. C.L. Hebeda, dermatologe, biedt een prachtige ingelijste foto aan uit eigen collectie. De foto is genomen in het Aamsveen. Zoekt u iets moois voor aan de wand, dan is dit uw kans.
  foto eigen collectie
 2. Overnachting met driegangendiner en een beautyspecial De Wilmersberg.
  Landgoed De Wilmersberg biedt een waar verwenarrangement aan. Namelijk een overnachting inclusief 3-gangendiner en een beautyspecial voor 2 personen.
 3. Weekverblijf GlamLodge tent in Frankrijk, aangeboden door Rent a Tent
  Rent a Tent biedt de mogelijkheid om een week te kamperen in een ware GlamLodge tent. Je zou bijna vergeten dat je op de camping staat! U kampeert in luxe op Camping les Catels Le Château de Rochetaillée in Frankrijk. U kunt uw verblijf boeken in de periode 18 mei tot 7 juli 2018, op basis van beschikbaarheid. Alleen de lokale heffingen (toeristenbelasting) moet u bij de boeking nog voldoen.
 4. Foto door Hubert van Mastrigt, genomen in Rovinj, Istrië. Aangeboden door de fotograaf zelf.
  Hubert van Mastrigt is een bekende kunstenaar uit Almelo. Hij is afgestudeerd aan de Fotovakschool in Apeldoorn en heeft al vele exposities op zijn naam staan. Deze prachtige foto is gemaakt in Rovinj, Istrië. Met verschillende technieken is de foto bewerkt, met dit prachtige resultaat. Het werk is 38 bij 38 cm en is met passe partout ingelijst in een lijst van 50 bij 50 cm.
  Foto van Mastrigt
 5. Gesigneerd voetbalshirt, aangeboden door FC Twente
  Het FC Twente voetbalshirt inclusief handtekeningen van het gehele elftal is een uniek item voor alle voetbalfans.Gesigneerd voetbalshirt 6
 6. Ervarend leren sessie voor 15 personen, aangeboden door VITEQ.
  VITEQ biedt een prachtige leerervaring aan voor 15 personen. Door te ervaren leer je meer en beklijft het geleerde ook nog eens beter.Tijdens gerichte dynamische oefenvormen wordt u als groep geobserveerd en wordt geïntervenieerd waar nodig. Met deze ervarend-leren-techniek kan de intrinsieke motivatie worden geanalyseerd, gevonden en versterkt. De sessie duurt +/- 4 uur. Grijp deze kans om uw team nog sterker en hechter te maken.
 7. Rondleiding Polman Stadion voor 20 personen, aangeboden door Heracles Almelo.
  Heracles Almelo biedt u de mogelijkheid om als echte Heracles fan uw passie te delen met uw collega’s en vrienden door middel van een rondleiding in het Polman Stadion voor maar liefst 20 personen.
 8. Medische illustratie op commissie. Aangeboden door Anna Sieben, medisch illustrator. Inclusief lijst aangeboden door de Twentse Lijstenmakerij.
  Heeft u altijd al uw favoriete orgaan ingelijst op uw werkkamer willen hebben. Of wilt u de wachtruimte van de poli wat opfleuren? Dan is dit uw kans. Medisch illustrator Anna Sieben maakt voor u een medische illustratie naar keuze. Dit kan een lijn- of kleurenillustratie zijn. Een digitale illustratie, online te gebruiken of voor informatiemateriaal, is ook een optie. De illustratie is inclusief lijst welke wordt aangeboden door de Twentse Lijstenmakerij.
 9. Barista workshop voor 4 personen, aangeboden door Meesterlijke Koffie & Thee.
  Heeft u onlangs een espressoapparaat aangeschaft maar weet u nog steeds niet hoe je de meesterlijke koffietjes maakt? Dan biedt Meesterlijke Koffie & Thee de oplossing. Zij bieden een Barista Workshop aan voor 4 personen.
 10. 4 kaarten voor Boulevard Outdoor, aangeboden door Lucky The Feel Good Provider
  Op 30 juni 2018 vindt het Boulevard Outdoor weer plaats, ook wel bekend als het gezelligste festival van Oost-Nederland. Artiesten als Ali B en The Partysquad zullen er een onvergetelijke dag van maken. Op 6 podia kunt u genieten van verschillende muziekstijlen en kunt u ontspannen bij een kampvuur. Lucky The Feel Good Provider biedt 4 toegangskaarten voor dit festival aan.boulevard-outdoor-poppunt-overijssel
 11. Running dinner in de cohuizen voor 8 personen, aangeboden door de coassistenten van ZGT.
  U bent vast op de hoogte dat de meeste co’s in de P.C. Boutensstraat wonen. Wilt u een uniek inkijkje in het leven van de co’s en tevens genieten van een heerlijk 3-gangendiner, dan bieden zij een running dinner aan voor 8 personen.

 12. Imkerij workshop voor 10-15 personen, aangeboden door de Bijenstal van ZGT .
  Altijd al willen weten hoe het nu echt zit met de bloemetjes en bijtjes. Dan biedt de eigen Bijenstal van het ZGT een ware Imkerij workshop voor 10-15 personen aan. Hier leert u de beginselen van het vak en deelt u een bijzondere ervaring met collega’s of anderen.

 13. Vergaderarrangement voor 20 personen, aangeboden door de Flierveldshoeve.
  De Flierveldshoeve biedt een compleet vergaderarrangement aan voor 20 personen inclusief koffie, thee en een lekkernij. Op dit mooie landgoed kunt u alle dringende zaken met collega’s overleggen.

 14. Overnachting en diner voor 2 personen, aangeboden door Van der Valk Theaterhotel Almelo
  Het prachtige Theaterhotel in Almelo biedt een overnachting in de Safari Suite aan voor 2 personen, inclusief een diner in Dock 19. Een mooie gelegenheid om samen met uw partner te genieten.safari suite

Lees hier meer over de stille veiling.